Coaching voor (Young) Professionals

Programma

Voordat wij met het inhoudelijke programma van start zullen gaan, maken we eerst in de intake met elkaar kennis. In dit gesprek gaan we in op jouw situatie en verwachtingen, en vertellen we wat je tijdens het programma te wachten staat. Is er een klik en voel je je op je gemak, dan gaan we samen aan de slag.

Gesprek 1

1.5 à 2 uur

Testafname

(COTAN)

Gesprek 2

1.5 à 2 uur

Helder inzicht

Rapportage

Tijdens de coachgesprekken wordt er gebruik gemaakt van interactieve opdrachten die je uitdagen om beter over jezelf en jouw interesses na te denken. Daarnaast zal je verschillende wetenschappelijke psychologische tests maken. Deze tests brengen jouw unieke persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten, drijfveren en beroepsinteresses helder in kaart.

De Beroepskeuze scan duurt gemiddeld 3 weken, waarbij het gebruikelijk is dat er één keer in de twee weken een coachgesprek plaatsvindt.

Aan het einde van het traject kan je zelfbewust en met vertrouwen zelf jouw zoektocht naar een passende baan starten. De uitgebreide persoonlijke rapportage - inclusief testresultaten en handige links naar passende banen/vacatures - geeft je zoektocht richting en is een handig naslagwerk ter voorbereiding op de sollicitatieprocedures.

Psychologische testafname (COTAN)

Tijdens de Beroepskeuze scan worden er wetenschappelijke psychologische tests ingezet. Wij hebben er bewust voor gekozen om coaching te combineren met psychologische tests, omdat hierdoor een helder en betrouwbaar beeld van jouw talenten, interesses en werkelijke drijfveren ontstaat. Wij geloven dat én-én uiteindelijk de meeste informatie over jezelf oplevert.

In onze praktijk maken wij enkel gebruik van wetenschappelijke psychologische tests, die door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) zijn goedgekeurd. De COTAN is onderdeel van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Hiermee zijn alle tests betrouwbaar, gevalideerd en up-to-date.

Extra coaching nodig?

Als aan het einde van het traject blijkt dat je ook behoefte hebt aan coaching bij jouw zoektocht en sollicitatieproces, dan begeleidt NoBlend je graag in interactieve sessies bij het vinden van de antwoorden op jouw vragen en het uiteindelijk bereiken van je gewenste doelen. Door tijdens het zoekproces helder te krijgen wat je precies denkt en voelt, ontdek je stapsgewijs waar je precies zelf tegen aanloopt, waarom dit zo is, en hoe je dit effectief kan aanpakken.

Waarom coaching bij NoBlend?

  Ervaren arbeidspsycholoog
  Coaching én psychologische tests
  Begeleiding voor jou op maat
  Wetenschappelijke tests (COTAN)
  Aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen
  Meer weten waarom coaching de investering waard is?