Praktijk op locatie geopend

NoBlend volgt nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en past haar dienstverlening hierop aan. Dit betekent dat zowel de studiekeuze- , beroepskeuze en loopbaanonderzoeken als de (coach) gesprekken regulier op de praktijk kunnen plaatsvinden. Hierbij wordt met het navolgende rekening gehouden.

NoBlend is een praktijk met twee sfeervolle spreekruimtes, en is gelegen in een rustig pand zonder drukte van andere bezoekers. 

Per dag vinden per ruimte maximaal twee Talent Analyses plaats (ochtend en middag). Hiervoor wordt één van de twee spreekruimtes speciaal voor jou alleen gereserveerd. 

De losse (coach)gesprekken worden daarnaast met tussenpozen ingepland, zodat er géén contact is tussen de kandidaten.

Er is voldoende ruimte in de spreekkamers om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaren. De fauteuils zijn op 2 meter afstand van elkaar gepositioneerd. En voor de gesprekken aan de tafel kan daarnaast zodanig worden plaatsgenomen om de 1,5 meter te kunnen waarborgen

gratis ontwikkeladvies

Wij nemen het volgende hygiëneprotocol in acht:

  • Wij wassen onze handen voordat we de praktijkruimte betreden;
  • Wij geven geen hand bij binnenkomst;
  • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Na ieder bezoek worden de praktijkruimtes en de testapparatuur hygiënisch (met 70% alcohol) gereinigd.

De afspraak kan op locatie niet doorgaan bij:

  • Koorts en/of Benauwdheid
  • Keelpijn, Hoesten, Niezen, Verkoudheid; Verhoging (> 38 gr.)
  • Ook als de klachten slechts mild (!) zijn;
  • Tot 24 uur nadat je symptoomvrij bent;
  • Als een huisgenoot verkoudheidsklachten mét koorts heeft en/of benauwdheid. 

>> Voor de veiligheid van al onze cliënten en onszelf is het zéér belangrijk dat iedereen zich strikt aan deze hygiënemaatregelen houdt.<<

Online begeleiding als alternatief

Uit voorzorg kan de ONLINE variant van het programma worden aangevraagd als je héél graag wilt dat de afspraak doorgaat maar je toch (enigszins) twijfelt aan je gezondheid. Voor iedereen die voorlopig sowieso niet wilt reizen, zijn de programma’s ook heel goed ONLINE te volgen. Voor meer informatie ga naar de betreffende programma-pagina.  

Nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen via info@noblend.nl of 010 737 03 07. Of stuur een Whatsapp als dat beter uitkomt.