Ervaringen

Het is een leuke en leerzame manier om jezelf beter te leren kennen, ook als je niet op zoekt bent naar een studie. Het heeft mij goed geholpen om een duidelijk beeld te krijgen van wat ik nou echt leuk vind.

Manouk Hoefnagel (6 VWO)

Ben goed geholpen bij het inzicht krijgen waar ik goed in ben en nog belangrijker waar ik nog aan moet werken. Zowel beroepsmatig als privé. Fijne sessies gehad, kort en krachtig. Ben zeer tevreden met het resultaat.

Roel (werkende)

Ik kwam bij Corinne (NoBlend) binnen nadat ik gestopt was met een studie en totaal niet meer wist wat ik wilde gaan doen. Alle opties lagen nu ineens weer open. Door de inzichtelijke gesprekken en thuis opdrachten merkte ik dat we snel vorderingen maakte. Inzicht over jezelf en duidelijkheid in wat je wilt, maakt je studiekeuze een stuk makkelijker!

Manon van Haasteren (HBO student)

Bedankt voor de leuke ervaring. Het traject heeft mij bijzonder goed geholpen bij het vinden van een passende studie. Na twee jaar zelf op zoek ben ik er door NoBlend eindelijk uit!

Roeland Uphof (HBO student)

Erg tevreden, ik liet mijn eigenwijzigheid, voor de gesprekken begonnen waren, voor mij spreken. Echter door middel van de gesprekken kwam ik op een keuze die mij na goed onderzoek erg leuk lijkt.

Sybren Jukema (Havo scholier)

Erg goed geholpen. Bevestiging gehad wat ik echt leuk vind, nu kan ik makkelijker een keuze maken.

Marlinde Bos (MBO student)

Eigenlijk zou iedereen dit studiekeuzetraject door moeten lopen: het heeft me veel geleerd over wie ik ben en wat ik wil. Nu durf ik met een gerust hart mijn studiekeuze te maken.

Anoniem (WO student)

Ik ben een fijne ervaring rijker. Er werd goed geluisterd en op dingen die je zegt doorgevraagd. Dit zorgt ervoor dat je even stil staat bij eigen meningen of uitspraken. Ik heb veel geleerd over mijzelf als persoon, waardoor de zoektocht naar een studie makkelijker is geworden.

Vicky de Ruijter (HBO student)

Ik vond het een heel nuttige ervaring. Midden in het project was ik wel spoorloos, omdat ik het nog steeds niet wist. Maar er werd goed naar me geluisterd en ik werd goed geholpen. En zo kon ik toch veel studies wegcijferen, waardoor ik nu 3 studies heb waaruit ik er zeker één ga kiezen.

Femke van Soest (Havo scholier)

Het is leuk, het helpt veel en het voelt niet geforceerd, ook de opdrachten niet.

Ryan Ensign (Vwo scholier)