Gratis Ontwikkeladvies:
Subsidie 'NL Leert Door'

Ben je (Young) Professional op zoek naar Gratis Ontwikkeladvies? Omdat je met méér zelfinzicht en focus jouw zoektocht naar een (nieuwe) baan en het sollicitatieproces wilt ingaan, of omdat je wilt weten op welke vlakken je bij je huidige werkgever het beste verder kan ontwikkelen? Tijd voor actie!

loopbaancoach

Vanaf 1 december 2020 kan iedereen weer Gratis Ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. De Loopbaan Talent Analyse bij NoBlend valt onder deze regeling. 

De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisispakket ‘NL Leert Door’, waarbij de overheid € 700,- subsidie beschikbaar stelt voor individueel ontwikkeladvies. Dit geldt voor iedereen, zowel werkenden als werkzoekenden, waaronder ook flexwerkers en zzp-ers.

Wil jij ook gebruik maken van deze mooie tweede kans op concreet ontwikkeladvies om zo helder zicht te krijgen op jouw potentieel en mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Lees meer over de Loopbaan Talent Analyse en de specifieke voorwaarden van de subsidie NL Leert Door.

In dit tweede tijdvak is er budget voor 50.000 adviezen. In augustus zijn 22.000 gratis adviezen binnen één maand vergeven, verwacht wordt dat het dit keer ook snel zal gaan. Dus meld je alvast hier aan, zodat wij het volgende tijdvak de subsidie voor je kunnen zeker stellen!

Gratis Ontwikkeladvies

Psychologisch adviesbureau NoBlend is gekwalificeerd om ontwikkeladviezen in het kader van NL Leert Door te verzorgen. Met de Loopbaan Talent Analyse inclusief Arbeidsmarktscan, ben je verzekerd van helder en concreet ontwikkeladvies.

Deze Loopbaan Talent Ananlyse bestaat uit 4 uur coaching, psychologische testafname (COTAN-erkend), 360 Feedback onderzoek, en een Arbeidsmarktscan om je kansen op de huidige markt in kaart te brengen. Daarnaast krijg je toegang tot de meest complete beroepen- en opleidingendatabase met links naar actuele vacatures, opleidingen en cursussen.

Meld je aan of neem contact op voor het inplannen van een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

Stand van zaken

01-12-2020 || Start registratieprocedure 2e tijdvak subsidie ontwikkeladvies NL Leert Door.

29-09-2020 || Vanaf 1 december 2020 start het tweede aanvraagtijdvak NLLeertDoor. Meld je nu alvast aan, zodat de subsidie voor je kan worden zeker gesteld (50.000 adviezen).

02-09-2020 || Het subsidieplafond voor 2020 is bereikt.

01-08-2020 || Start aanvraag ontwikkeladviezen. Wees er snel bij voordat het subsidieplafond is bereikt (22.000 adviezen).

06-07-2020 || Voor de aanvraag van het ontwikkeladvies wordt aangesloten bij de subsidie Ontwikkeladvies 45+ eerder dit jaar. Dit betekent dat er verschillende documenten vereist zijn voor aanvraag van de subsidie, zoals een prestatieverklaring, verslag van de kandidaat, en een verslag van de loopbaancoach. Deze documenten dienen zowel door de loopbaanadviseur als de kandidaat ondertekend te worden om in aanmerking te komen voor de subsidie.

gratis ontwikkeladvies