Loopbaan Talent Analyse: hét loopbaanadvies dat overtuigt

Ben je starter, switcher of (young) Professional op zoek naar concreet ontwikkel- of loopbaanadvies? Tijd voor actie! Met de Loopbaan Talent Analyse ontdek je jouw unieke potentieel en de baan waar jij het meest tot je recht komt.

ontwikkeladvies

In de Loopbaan Talent Analyse worden wetenschappelijke psychologische tests (COTAN erkend) gecombineerd met persoonlijke gesprekken en 360 feedback uit jouw omgeving. Hierdoor ontstaat een zeer compleet en betrouwbaar beeld van jou als persoon. Je krijgt helder inzicht in jouw unieke talenten, interesses en drijfveren. Zo kan je niet alleen duidelijke keuzes maken, maar je ook goed voorbereiden op het solliciteren en je optimaal verder ontwikkelen in je loopbaan.

Oriëntatie

Kennismaking
Intake-/ Coachgesprek

Testdag

Coachgesprek
Tests + 360 Feedback

Advies

Coachgesprek
Resultaten onderzoek

Visie

Coachgesprek
Persoonlijk Ontwikkelplan

Heldere blik

Talent rapportage
(incl. referentiebrief)

Ervaring NoBlend

Loopbaanadvies slimme zet

Niet alleen voor sollicitaties, maar ook voor je ontwikkeling in je carrière is het belangrijk om helder voor ogen te hebben wat precies jouw talenten en drijfveren zijn. Met de Loopbaan Talent Analyse heb je zoveel zelfkennis in huis, dat je met overtuiging kan vertellen wat jou uniek maakt en waar je kwaliteiten liggen. Ook word je bewust van jouw inzetbaarheid en hoe je jezelf het beste in je (toekomstige) baan verder kan ontwikkelen.

Referentiebrief

Bij het loopbaanadvies kan je vanaf nu ook een persoonlijke referentiebrief ontvangen. Dit is een concrete op maat geschreven  aanbeveling op basis van alle onderdelen van de Loopbaan Talent Analyse. Deze brief kan je goed inzetten tijdens het solliciteren, en zet jouw motivatie en werkpotentie nog meer kracht bij.

Veel gestelde vragen

NoBlend volgt nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en past de dienstverlening zo nodig hierop aan. Lees meer over de specifieke getroffen praktijkmaatregelen.
De praktijk is gelegen in een rustig pand zonder drukte van andere bezoekers. De testdag en onze coachgesprekken vinden plaats in één van de 2 sfeervolle praktijkruimtes, die speciaal voor jou wordt gereserveerd. Deze ruimte en de gebruikte middelen worden na ieder bezoek hygiënisch gereinigd. Dit betekent dat het programma – met de praktijkmaatregelen in acht genomen – onverkort offline op locatie kan plaatsvinden. Wanneer je (voorlopig) niet kan, mag of wil reizen, is er ook de mogelijkheid het programma online te doorlopen.

Heb je geen zin in reistijd of wil je liever het programma graag vanuit je eigen vertrouwde omgeving doorlopen? Geen probleem, dan kunnen de coachgesprekken en psychologische testafname heel goed ONLINE via een speciaal beveiligd platform plaatsvinden.

Dit platform voldoet aan alle privacy vereisten (AVG, ISO 27001 en NEN 7510), en de inhoud van onze gesprekken wordt uitdrukkelijk niet opgeslagen. Het intelligentieonderzoek wordt daarnaast met behulp van een proctoring programma (zoals bij examens) afgenomen om de betrouwbaarheid van de uitspraken ook online te kunnen waarborgen. 

Onze coachgesprekken worden bovendien ondersteund door interactieve online (thuis)opdrachten.  

Het online programma wordt als extra service aangeboden. De kwaliteit van de inhoud van het programma komt volledig overeen met het programma op locatie. Hierbij is het wel belangrijk dat je voor onze coachgesprekken een rustige plek beschikbaar hebt, waar je niet gestoord kan worden. 

Het loopbaanadvies is geschikt voor iedereen die aan de (her)start van zijn loopbaan staat ofwel op zoek is naar zijn/ haar carrière- en ontwikkelmogelijkheden op MBO, HBO of WO niveau.

De testdag neemt totaal ongeveer een dagdeel tijd in beslag. Inclusief het intelligentieonderzoek (pakket compleet) ca. 4,5 uur, en zonder intelligentieonderzoek ca. 3 uur. Uitgebreide informatie over het programma vind je hier.

In gemiddeld 6 weken tijd heb je concreet en passend ontwikkel-/ loopbaanadvies in handen. Ongeveer 1-2 weken na het intakegesprek wordt de testdag ingepland en de opvolgende coachgesprekken worden om de week ingepland.  Indien je gekozen hebt voor het pakket extra, dan ontvang je de persoonlijke referentiebrief uiterlijk 10 werkdagen na het laatste coachgesprek in de bus. 

Uitgebreide informatie over de psychologische tests en het programma vind je hier.

Alle psychologische tests die worden gehanteerd zijn door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) – een adviesorgaan van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) – beoordeeld en goedgekeurd. Alleen van goedgekeurde psychologische tests ben je verzekerd dat deze ook daadwerkelijk wetenschappelijk onderbouwd zijn. Met andere woorden de tests zijn betrouwbaar, valide en up-to-date. Hiermee verschillen de tests van de vele tests die (online) beschikbaar zijn.

Alles wat met je wordt besproken en jouw dossier is strikt vertrouwelijk. Over de aard, de strekking en/ inhoud van het dossier wordt tegenover derden geen mededeling gedaan, tenzij jij daar uitdrukkelijk en gerichte schriftelijke toestemming voor hebt gegeven.

Er wordt gewerkt – met in begrip van collega psychologen en ondersteuners op het bied van administratie en ICT – onder strikte geheimhouding conform de NIP Beroepscode en Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Deze afspraken zijn vastgelegd in de Privacyverkla

Werkgevers zijn steeds vaker bereid coaching en ontwikkelassessments te vergoeden, gezien de bewezen effectiviteit hiervan. Klik hier voor de zakelijke tarieven. Belangrijk hierbij is om te weten dat de inhoud van het traject en jouw dossier ten alle tijden uitsluitend toegankelijk blijft voor jou alleen. Indien gewenst kan de Talent rapportage met jouw werkgever worden gedeeld. Dit gebeurt pas na jouw uitdrukkelijke en gerichte schriftelijke goedkeuring. Je hebt allereerst inzage in de Talent rapportage en je bent gerechtigd om wijzigingen aan te vragen of de verstrekking te blokkeren.

loopbaanadvies

Interesse in concreet loopbaanadvies?

Neem contact op of meld je direct aan voor het inplannen van een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens deze kennismaking (ca. 30 min) bespreken wij jouw specifieke situatie en bekijken wij of we op één lijn zitten voor wat betreft de verwachtingen van het programma. Is er een klik en voel jij je op je gemak, dan gaan we samen aan de slag.