Loopbaan Talent Analyse: hét ontwikkeladvies dat overtuigt

Op zoek naar concreet loopbaan-/ ontwikkeladvies voor uw werknemers? Bij NoBlend bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en psychologische deskundigheid in een warme en sfeervolle setting. Met de Loopbaan Talent Analyse kunnen uw werknemers zich vol vertrouwen verder ontwikkelen. Resultaat is een zelfbewust team dat optimaal presteert.

ontwikkeladvies

In de Loopbaan Talent Analyse worden verschillende wetenschappelijke psychologische tests (COTAN-erkend) gecombineerd met persoonlijke coachgesprekken en 360 Feedback onderzoek. Dit levert een zeer compleet en betrouwbaar beeld van uw medewerkers op. Uw medewerkers krijgen helder inzicht in onder andere hun persoonlijke eigenschappen, capaciteiten, competenties, interesses, en drijfveren. Zo ontdekken zij hun unieke potentieel, en krijgen zij inzicht op welke vlakken zij zich het beste verder kunnen ontwikkelen.

Oriëntatie

Kennismaking
Intake-/ Coachgesprek

Testdag

Coachgesprek
Tests + 360 Feedback

Advies

Coachgesprek
Resultaten onderzoek

Visie

Coachgesprek
Persoonlijk Ontwikkelplan

Heldere blik

Talent rapportage
Ontwikkeladvies

Veel gestelde vragen

NoBlend volgt nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en past de dienstverlening zo nodig hierop aan. Lees meer over de specifieke getroffen praktijkmaatregelen.
De praktijk is gelegen in een rustig pand zonder drukte van andere bezoekers. De testdag en de coachgesprekken vinden plaats in één van de 2 sfeervolle praktijkruimtes, die speciaal voor de kandidaat wordt gereserveerd. Deze ruimte en de gebruikte middelen worden na ieder bezoek hygiënisch gereinigd. Dit betekent dat het programma – met de praktijkmaatregelen in acht genomen – onverkort offline op locatie kan plaatsvinden. Wanneer de kandidaat (voorlopig) niet kan, mag of wil reizen, is er ook de mogelijkheid het programma online te doorlopen.

Het programma kan ook heel goed vanuit de eigen vertrouwde omgeving worden doorlopen. 

De psychologische testafname vindt gecontroleerd onder digitaal toezicht met behulp van een proctoring programma plaats. Hiermee wordt  de betrouwbaarheid van de testresultaten ook online volledig gewaarborgd. 

De coachgesprekken vinden via een speciaal beveiligd beeldbel-platform plaats. Dit platform voldoet aan alle privacy vereisten (AVG, ISO 27001 en NEN 7510), zodat de inhoud van de gesprekken uitdrukkelijk niet wordt opgeslagen. 

De coachgesprekken worden bovendien ondersteund door interactieve online (thuis)opdrachten.

Het online programma wordt als extra service aangeboden. De kwaliteit van de inhoud van het programma komt volledig overeen met het programma op locatie. Hierbij is het wel belangrijk dat de kandidaat voor de coachgesprekken een rustige plek beschikbaar heeft, waar hij/zij niet gestoord kan worden. 

Loopbaan- en ontwikkeladvies is voor iedereen die aan de (her)start van zijn loopbaan staat ofwel op zoek is naar zijn/ haar carrière- en ontwikkelmogelijkheden op MBO, HBO of WO niveau.

Uitgebreide informatie over de tests en het programma van het ontwikkeladvies vindt u hier.

In gemiddeld 8 weken tijd heeft de kandidaat concreet en passend ontwikkel-/loopbaanadvies in handen. Ongeveer 1-2 weken na het intakegesprek vindt de testdag plaats, en de opvolgende coachgesprekken worden om de week ingepland.  Indien gekozen is voor het pakket Extra met verslaglegging t.b.v. de werkgever, dan ontvangt de kandidaat en de werkgever – na uitdrukkelijke goedkeuring van de kandidaat – uiterlijk binnen 10 werkdagen na het laatste coachgesprek de uitgebreide Talent rapportage. 

De testdag neemt totaal ongeveer een dagdeel tijd in beslag. Inclusief het intelligentieonderzoek (pakket compleet) ca. 4,5 uur, en zonder intelligentieonderzoek ca. 3 uur. Uitgebreide informatie over het programma vindt u hier.

Alle psychologische tests die worden gehanteerd zijn door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) – een adviesorgaan van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) – beoordeeld en goedgekeurd. Alleen van goedgekeurde psychologische tests bent u verzekerd dat deze ook daadwerkelijk wetenschappelijk onderbouwd zijn. Met andere woorden de tests zijn betrouwbaar, valide en up-to-date. Hiermee verschillen de tests van de vele tests die (online) beschikbaar zijn.

Alles wat met de kandidaat wordt besproken en zijn/haar dossier is strikt vertrouwelijk. De inhoud van het dossier blijft dan ook ten alle tijden uitsluitend toegankelijk voor de werknemer zelf.

Indien gewenst wordt de Talent rapportage na schriftelijke goedkeuring door de werknemer met u gedeeld. Na de extra coachingsgesprekken kan daarnaast naar wens een voortgangsverslag over de opgedane inzichten worden opgemaakt. De werknemer heeft altijd allereerst inzage in dit verslag of de Talent rapportage, en is gerechtigd om wijzigingen aan te vragen en de verstrekking aan u te blokkeren.

Er wordt gewerkt – met in begrip van collega psychologen en ondersteuners op het bied van administratie en ICT – onder strikte geheimhouding conform de NIP Beroepscode en Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Deze afspraken zijn vastgelegd in de Privacyverklaring.

loopbaanadvies

Ontwikkeladvies ook voor uw bedrijf?

Neem contact op voor meer informatie of meld (één van) uw medewerkers direct aan voor het programma. Hierna zal op korte termijn een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek worden ingepland. Wenst u liever een (online) ontwikkeltraject of ontwikkelassessment specifiek toegespitst op uw organisatie? Neem dan contact op voor een programma en offerte op maat.