Vitaliteit & persoonlijk leiderschap training

Op zoek naar een training persoonlijk leiderschap voor uw team? Slimme zet, want in een context van continue verandering en toenemende arbeidsproductiviteit is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw medewerkers mentaal gezond blijven. NoBlend verzorgt trainingen die de mentale veerkracht en focus van uw werknemers vergroot. Uw team presteert beter en heeft minder kans op langdurige uitval.

training-persoonlijk-leiderschap

Het trainingsprogramma wordt specifiek voor u op maat gemaakt en gebaseerd op de meest moderne methodieken binnen de psychologie; Acceptance & Commitment Therapy (ACT), mindfulness en positieve psychologie. Uw werknemers leren om op een flexibele manier om te gaan met de uitdagingen die zij tegenkomen in hun werk en privéleven, en daarnaast te investeren in de dingen die écht belangrijk voor hen zijn.

ACT Mindful

Dit wordt ook wel psychologische flexibiliteit genoemd. Deze kwaliteit komt onder andere goed van pas bij veranderprocessen. Mentaal flexibele werknemers hebben een beter vermogen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, kunnen beter omgaan met een gezonde werkdruk, hebben helder inzicht in hun persoonlijke waarden, en zijn meer gefocust op de realisatie van hun doelen.

Persoonlijk leiderschap training

NoBlend beschikt over twee sfeervolle en inspirerende trainingsruimtes. Tijdens de trainingsdag kan er een smakelijke lunch worden verzorgd. Uiteraard kan een training, workshop, of teambuilding ook in-compagny of op locatie worden aangeboden.

Heeft u interesse in een training op het gebied van persoonlijk leiderschap en vitaliteit? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.