Psychologisch adviesbureau NoBlend

NoBlend is in 2011 opgericht en sindsdien actief als psychologisch adviesbureau gericht op studiekeuze, loopbaan, levensloop en vitaliteit. In 2019 opende NoBlend haar deuren van een nieuwe inspirerende locatie in Rotterdam. In één van de sfeervolle spreekruimtes voel je je meteen op je gemak en kan je optimaal werken aan het vergroten van je zelfinzicht en mentale veerkracht.

 Corinne Le Noble MSc LLM – Arbeidspsycholoog & docent

  Linkedin

Alweer meerdere jaren begeleid ik met veel plezier en enthousiasme jongeren en (young) professionals bij keuze-, ontwikkelings- en vitaliteitsvragen. Na mijn studie klinische psychologie en rechten heb ik een periode in de juridische sector gewerkt. Getriggerd door mijn sociale drijfveren besloot ik om mijn Master arbeids- & organisatie Psychologie af te ronden en een Talent Analyse programma te ontwikkelen, dat ik destijds graag zelf had willen doorlopen. Niet alleen vanuit mijn expertise weet ik hoe lastig bepaalde fundamentele keuzes kunnen zijn, en dat het leven soms – gewild of ongewild – pittige uitdagingen of ingrijpende veranderingen kent. Ik sta aan je zijde en we werken vanuit een gelijkwaardige positie. Jij bent de expert op het gebied van je eigen leven en ik ben specialist in de toepassing van de methodiek en help je bij jouw zelfonderzoek. Mijn aanpak is positief, inspirerend, maar bovenal down-to-earth. Naast mijn praktijk ben ik als docent Toegepaste Psychologie verbonden aan de Hogeschool Leiden. 

Psychologisch adviesbureau
gratis ontwikkeladvies

Erkend psychologisch adviesbureau

Psychologisch adviesbureau NoBlend is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en het Register Beroepskeuze Adviseurs (BKA), dat de kwaliteit van de dienstverlening waarborgt. De NIP Beroepscode en de BKA gedragscode worden gevolgd. En alle psychologische tests die worden gehanteerd zijn door de Commissie Test Aangelegenheden Nederland (COTAN) goedgekeurd. Alleen van COTAN-erkende tests ben je verzekerd dat deze daadwerkelijk wetenschappelijk onderbouwd zijn. Met andere woorden; betrouwbaar, valide en up-to-date.

 

In tijden van drukte wordt er samengewerkt met ervaren collega psychologen. Zij zijn allen universitair geschoold, hebben één of meer verdiepende post doc opleidingen gevolgd, en werken eveneens volgens de NIP Beroepscode.