Psychologisch adviesbureau NoBlend

NoBlend is in 2011 in Rotterdam opgericht en sindsdien actief als psychologisch adviesbureau voor scholieren, studenten en (young) professionals. Vanaf 2023 is NoBlend gevestigd in Oostvoorne aan de rand van het bos en de duinen. In de sfeervolle spreekruimte voel je je meteen op je gemak en kan je optimaal werken aan het vergroten van je zelfinzicht en mentale veerkracht. 

 Corinne Le Noble MSc LLM – Arbeidspsycholoog 

  Linkedin

Alweer meerdere jaren begeleid ik met veel plezier en enthousiasme jongeren en (young) professionals bij keuze-, ontwikkelings- en vitaliteitsvragen. Na mijn studie Klinische psychologie en Nederlands recht heb ik een periode in de juridische sector gewerkt. Getriggerd door mijn sociale drijfveren besloot ik om mijn Master Arbeids- & Organisatie psychologie af te ronden en een Talent Analyse programma te ontwikkelen, dat ik destijds graag zelf had willen doorlopen. Niet alleen vanuit mijn expertise weet ik hoe lastig bepaalde fundamentele keuzes kunnen zijn, en dat het leven soms – gewild of ongewild – pittige uitdagingen of ingrijpende veranderingen kent. Ik sta aan je zijde en we werken vanuit een gelijkwaardige positie. Jij bent de expert op het gebied van je eigen leven en ik ben specialist in de toepassing van de methodiek en help je bij jouw zelfonderzoek. Mijn aanpak is positief, inspirerend, maar bovenal down-to-earth. 

Psychologisch adviesbureau
Nederlands Instituut van Psychologen
CRKBO_Docent_website
gratis ontwikkeladvies

Erkend psychologisch adviesbureau

Psychologisch adviesbureau NoBlend is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en de NIP Beroepscode wordt gevolgd, hetgeen de kwaliteit van de dienstverlening waarborgt. Alle psychologische tests die worden gehanteerd zijn door de Commissie Test Aangelegenheden Nederland (COTAN), een adviesorgaan van het NIP, goedgekeurd. Alleen van COTAN-erkende tests ben je verzekerd dat deze daadwerkelijk wetenschappelijk onderbouwd zijn. Met andere woorden; betrouwbaar, valide en up-to-date.

In tijden van drukte wordt er samengewerkt met ervaren collega psychologen. Zij zijn allen universitair geschoold, hebben één of meer verdiepende post doc opleidingen gevolgd, en werken eveneens volgens de NIP Beroepscode.