Hallo!


Bij NoBlend gaat het natuurlijk geheel om jou. Toch vind je het vast fijn om iets meer over ons te weten te komen, alvorens een assessment te starten. NoBlend is in 2011 opgericht en is sindsdien actief als psychologisch adviesbureau specifiek gericht op studiekeuze- en loopbaanvraagstukken. Onze expertise is begeleiding door middel van assessments, coaching en training, waarbij de nadruk ligt op een concreet en helder advies. Onze missie is om jongeren en professionals (weer) in hun kracht te zetten door inzicht te bieden in hun unieke talenten en drijfveren. Géén mix van gedachten, maar een heldere blik op de toekomst.


Studiekeuzeadviseur Rotterdam
Corinne Le Noble (Arbeidspsycholoog/ coach)

Met een gedegen wetenschappelijke achtergrond en ruime werkervaring op multidisciplinair vlak, begeleid ik met veel plezier en enthousiasme mensen bij het maken van belangrijke studie- en loopbaankeuzes. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om anderen ervan bewust te maken dat helder inzicht in eigen talenten en drijfveren ontzettend waardevol is bij het vinden van de studie of baan waar je het beste past. Na zelf enkele jaren in de juridische sector te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om te gaan doen waar niet alleen mijn kwaliteiten liggen maar ook echt mijn passie naar uitgaat; en dat is anderen ondersteunen bij hún persoonlijke ontwikkeling. Positief, inspirerend, maar bovenal down-to-earth.

Master Nederlands Recht, Master Arbeid- & organisatiepsychologie, EQA geaccrediteerd professioneel coach

NoBlend bevindt zich pal naast NS-station Rotterdam-Noord || Tram 4 + 8 en bus 35 + 174 stoppen voor de deur || Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Elke donderdag van 17:30-18:30 uur is er gratis inloopspreekuur || Elke 1e zaterdag van de maand is ons bureau in de ochtend op afspraak geopend.

Er wordt gewerkt in overeenstemming met de Beroepscode van het NIP.