Hi!


Bij NoBlend gaat het natuurlijk geheel om jou. Toch vind je het vast fijn om iets meer informatie over mij te weten te komen, alvorens een coachtraject te starten. Met een gedegen wetenschappelijke achtergrond en ruime werkervaring op multidisciplinair vlak, begeleid ik met veel plezier en enthousiasme (jonge) mensen bij het maken van belangrijke keuzes en het omgaan met moeilijke situaties of veranderingen in hun leven. Mijn praktijk is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en Register Beroepskeuzeadviseurs (BKA), dat de kwaliteit van de beroepsuitoefening als arbeidspsycholoog en beroepskeuzeadviseur waarborgt. Er wordt gewerkt in overeenstemming met de Beroepscode van het NIP. Daarnaast wordt er enkel gebruik gemaakt van wetenschappelijke psychodiagnostische tests die allen door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) zijn goedgekeurd.


Studiekeuzeadviseur Rotterdam
Corinne Le Noble (Arbeidspsycholoog/ studiekeuzeadviseur, Rotterdam)

Géén mix van gedachten, maar helder voor ogen wat je wilt. Dat is het credo waarmee ik NoBlend in 2011 heb opgericht, met als focus de begeleiding van scholieren, studenten en (young) professionals bij hun zoektocht naar de juiste studie of baan. Doel: anderen ervan bewust maken dat helder inzicht in je eigen talenten en drijfveren ontzettend belangrijk is bij het vinden van de studie of baan die het beste bij je past. Na zelf enkele jaren in de juridische sector te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om te gaan doen waar niet alleen mijn kwaliteiten liggen maar ook echt mijn passie naar uitgaat; en dat is anderen ondersteunen bij hún persoonlijke ontwikkeling. Positief, inspirerend, maar bovenal down-to-earth.

- Master Arbeids- & Organisatiepsychologie
- Master Nederlands Recht


Mijn werkwijze

Het heden en de toekomst zijn het uitgangspunt bij onze coachgesprekken. Ik richt mij met volledige aandacht en betrokkenheid op jouw situatie met als doel samen helder te krijgen wie je bent, wat je denkt en voelt, en waar je het meest door wordt gedreven. Ik ben onbevooroordeeld geïnteresseerd in jouw persoonlijke verhaal. Mijn grootste pijler is jou een prettige en veilige omgeving bieden waar je al je gedachten, twijfels en werkelijke drijfveren kan verkennen en bespreken. Ik fungeer als spiegel en motivator, waarbij ik je zal aanmoedigen ook daadwerkelijk actie te ondernemen om je persoonlijke doelen te kunnen bereiken.